Наукова рада гуманітарно-педагогічного факультету заслухала звіти аспірантів

29 February 2024, 22:28

На засіданні наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету відбулася атестація аспірантів і здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 011 «Освітні, педагогічні науки», 015 «Професійна освіта», 032 «Історія та археологія», 033 «Філософія» та 053 «Психологія». Для 27 здобувачів з Китайської Народної Республіки заплановано зустріч онлайн. 

Аспіранти за підтримки наукових керівників доповіли про виконання індивідуального плану, наукової та освітньої складової підготовки доктора філософії, стан розроблення розділів дисертації та апробацію результатів дослідження: зокрема про наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях.

Голова наукової ради, декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька у вітальному слові побажала аспірантам успіху у досягненні визначеної мети – захисту дисертації та здобуття наукового ступеня. Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету з наукової роботи Світлана Харченко  проаналізувала зміни до порядку присудження ступеня доктора філософії та етапи процедури атестації здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Після завершення засідання, рада аспірантів обговорила кандидатури і відкритим голосуванням обрала нове керівництво. Новим головою обрали аспіранта 1-го року навчання Максима Іващука, а заступником - аспірантку 2-го року навчання Оксану Притику.

Вітаємо аспірантів із атестацією - ви стали ще на крок ближче до успішного здобуття ступеня доктора філософії! 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook