Засідання кафедри

1 March 2024, 10:00
НУБІП

      29 лютого 2024 року відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.

    На порядку денному було багато актуальних питань, які озвучив завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. Зокрема, обговорювали питання щодо змін у графіку навчання з 11 березня 2024 р., стан підписання договорів з господарствами для проходження виробничої практики студентами 3 курсу та магістрами першого року навчання, організацію навчально-ознайомчої і навчальної практики для студентів 1 та 2 курсів та багато іншого. Особливу увагу завідувач кафедри звернув на питання профорієнтаційної роботи членами кафедри, якості проведення навчальних занять, майбутньої акредитації магістерських і бакалаврських освітніх програм, шляхів покращення матеріально-технічної бази кафедри.

      Секретар кафедри Бобер А.В. наголосив на необхідності перевірки наповнення робочих програм, силабусів, електронних навчальних курсів з дисциплін, що викладаються на кафедрі, вимог щодо наявних у них джерел літератури й інформаційних ресурсів, їх актуальності. Члени кафедри активно дискутували щодо обговорюваних питань, шукали оптимальні шляхи їх вирішення. Загалом, як завжди,  попрацювали досить ефективно та плідно. 

Доцент кафедри, Оксана Завадська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook