Підвищуємо кваліфікацію науково-педагогічних працівників авторськими методиками професорки Інни Осадченко

6 February 2024, 12:00
 Традиційно у січні місяці в університеті під керівництвом ректора, професора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича проводяться семінари підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників. Не виключенням є і цей рік.
 
Відповідно до Програми семінару-навчання керівників підрозділів, науково-педагогічний та педагогічних працівників НУБіП України заслухали ряд актуальних доповідей, наприклад:
Штучний інтелект в університетській освіті: заборонити не можна використовувати (Кузьмінська Олена Григорівна, професор кафедри інформаційних систем і технологій НУБіП України)
Постакредитаційний період (Назаров Іван Володимирович, заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти);
Забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану (Гурак Руслан Васильович, голова Державної служби якості освіти України);
Системна трансформація вищої освіти (Рибалко Алла Вікторівна, керівник експертної групи з питань вищої освіти та освіти дорослих Директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України)
 
Аналіз ринку праці та активні програми зайнятості (Павленко Анна Валеріївна, начальник Голосіївського управління Київського міського центру зайнятості) тощо.
 Кафедру соціальної роботи та реабілітації представила доктор педагогічних наук, професор Осадченко Інна Іванівна. Професорка поділилася авторськими психодидактичними методами та прийомами навчання студентів в умовах загальної емоційної кризи. Інна Іванівна зосередила свою увагу на двох «позитивних» авторських методиках, які користуються неабиякою популярністю серед студентської молоді – «Афірмації» та «Шоколадотерапія». Як свідчить практика, схвальні відгуки отримали дані методики навчання серед аспірантів і викладачів НУБіП України.
 
 
Переконана, що доповідь Інни Іванівни не тільки налаштувала керівників підрозділів та науково-педагогічних працівників на позитив, але й мотивувала до розробки та апробації нових авторських методик викладання.
 
Завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Ірина Сопівник
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook