Засідання кафедри

12 August 2023, 15:08

Організований початок запорука успіху.

   Задля забезпечення якісного початку навчального процесу Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім.  проф. М.О. Зеленського розповів про особливості роботи в новому 2023/2024 навчальному році на основі інформації наданої на вченій раді університету. 

   Зокрема це стосувалося земельного питання,  а саме питання вилучення ділянки під приводом облаштування військово-меморіального кладовища та прийняття законопроекту 7588, яким уряду надається право без погодження з колективами вилучати землі закладів освіти. Було прийняте рішення всім членам кафедри долучитися до підписання петиції Президенту України з проханням внести невідкладні зміни до законодавства і не допустити обезземелення закладів освіти. 

   Повідомив про рейтинг НУБіП в Україні та в Києві, а також  про зростаючий попит серед абітурієнтів щодо спеціальностей агробіологічного факультету.

   Звернув увагу на особливості початку нового навчального року, який відбудеться для студентів 1-4 курсів та магістрів 2 року навчання 14 серпня. Для 1 та 2 курсів навчання розпочнеться в очному форматі і з актуальним розкладом навчання вже можна ознайомитися на сайті університету. Всі інші курси розпочнуть навчання в дистанційному форматі, тому важливим етапом підготовки до навчання є перегляд і оновлення інформації на електронних курсах.

   Зауважив на необхідності посилення підготовки до акредитації освітньої програми, що відбудеться в наступному році.

   Щодо аспірантури: згідно останніх нововведень захист дисертацій здобувачами  відтепер проходитиме лише до закінчення терміну навчання.

   А саме головне - 14 серпня розпочинають навчання в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України наші першокурсники, тому всі бажаючі можуть прийти підтримати їх в цей день на 8:30 біля 4 навчального корпусу.

Все буде Україна!

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook