ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ У БАКАЛАВРІВ – ПУТІВКА В ПРОФЕСІЙНЕ МАЙБУТНЄ

March 14, 2023

    В Національному університеті біоресурсів і природокористування України вже стало традицією на початку весни приймати державні кваліфікаційні іспити у студентів освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» заочної форми навчання. І, не зважаючи на те, що четвертий рік поспіль і студенти і науково-педагогічні працівники вимушені працювати у надзвичайно складних умовах (пандемія COVID-19, навчання в умовах війни) – кожен продовжує виконувати свою місію на високому рівні.

Ось і юридичний факультет перейняв цьогорічну естафету з прийому такого кваліфікаційного іспиту, відповідно до наказу «Про створення екзаменаційної комісії» № 59 «З» від 3 лютого 2023 р., згідно з яким до складу Екзаменаційної комісії увійшли:

Краснова Юлія Андріївна, доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, доцент, – голова Комісії;

Ладиченко Віктор Валерійович, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, доктор юридичних наук, професор – заступник голови;

Горіславська Інна Вікторівна, доцент кафедри цивільного та господарського права, кандидат юридичних наук, доцент;

Слюсаренко Серій Вікторович, доцент кафедри адміністративного та фінансового права, кандидат юридичних наук, доцент.

  

Перед початком написання державного іспиту зі вступним словом виступила декан юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор Яра Олена Сергіївна, яка привітала студентів з досягненням відповідного етапу їх професійного зростання – підтвердженням кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і побажала не зупинятись на отриманих результатах.

 

Від імені членів Екзаменаційної комісії з вітальним словом перед студентами виступила і голова комісії доцент Краснова Юлія Андріївна.

Для уникнення різноманітних технічних та організаційних питань секретарем Екзаменаційної комісії, кандидатом юридичних наук, доцентом Канарик Юлією Сергіївною було ознайомлено студентів з вимогами до проходження іспиту на платформі Elearn, надано методичні рекомендації та настанови.

За результатами складеного іспиту Екзаменаційною комісією було відзначено високий рівень підготовки здобувачів.

 

Тож, вітаємо усіх випускників бакалаврату заочної форми навчання 2023 року

з успішно складеним державним іспитом та бажаємо мирного неба, щасливої життєвої дороги

і подальшого професійного зростання!

 

Юлія Канарик, секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри цивільного та господарського права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook