У новий семестр – з новими планами

February 3, 2023

Після місячної перерви кафедра міжнародних відносин і суспільних наук зібралася 3 лютого 2023 року на своє чергове засідання – перше у другому семестрі цього навчального року. До заходу долучилися старости груп зі спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Учасники зустрічі поділилися своїми планами та обговорили перспективи розвитку кафедри.

Засідання відкрив завідувач кафедри Олександр Шевчук, який повідомив про результати адміннаради. Доцент кафедри, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Наталія Шевченко ознайомила присутніх із ключовими моментами роботи в другому семестрі, наголосила, що заняття починаються за розкладом знаменника.

     

Старший викладач кафедри Людмила Радченко проінформувала про діяльність Євроклубу та запросила студентів і викладачів до участі у заходах, які проводяться Представництвом ЄС в Україні.
Професори кафедри Сергій Білан і Володимир Калуга запросили присутніх відвідати свої відкриті лекції, які відбудуться 7 лютого (вівторок) і 9 лютого (четвер) відповідно.

     

     

Доцент кафедри Вікторія Хвіст наголосила на важливості підготовки електронних навчальних курсів з дисциплін і їх подальшої акредитації, запису онлайн-лекцій, а також оновлення методичних матеріалів. Студенти та викладачі кафедри обговорили питання вдосконалення каналів комунікації з начальної, наукової та організаційної роботи, зокрема ведення веб-сторінки кафедри, сторінок Telegram, Instagram, YouTube, TikTok, а також створення єдиної бази даних з дисциплін.

     

           

     

Професор кафедри Олена Любовець доповіла про стан підготовки до Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції «Трансформація системи міжнародних відносин в умовах російсько-української війни» (до дня спротиву окупації Автономної республіки Крим та м. Севастополя), що відбудеться 23 лютого 2023 р. і запросила усіх присутніх до участі в ній. Також вона розповіла про розробку спільних наукових проектів із зарубіжними партнерами.

     

 

 
Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook