|
Назва дисципліни
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти
ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
|
|
Обов’язкові дисципліни
|
| Гігієна тварин (2026-2027 н.р.) |

|
 |

|
| Гігієна тварин (англ.) (2026-2027 н.р.) |
|
 |
 |
| Гігієна тварин (стн) |
 |
 |
 |
| Екологія у ветеринарній медицині |
|
 |
 |
| Благополуччя тварин, етологія та професійна етика |
 |
 |
 |
| Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) |
 |
 |

|
| Гігієна харчових продуктів |
 |
|
 |
| Гігієна харчових продуктів (англ.) |
 |
 |

|
| Гігієна харчових продуктів (стн) |
|
 |
 |
| Державна ветеринарно-санітарна експертиза |

|
 |
 |
| Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) |
 |
 |

|
|
Вибіркові дисципліни
|
| Лабораторний аналіз харчових продуктів |
 |

|
 |
| Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |
 |
|
 |
| |
|
|
|
| Гігієна утримання ВРХ |
 |
 |
 |
| Гігієна утримання коней |
 |
 |
 |
| Гігієна утримання собак і котів |
 |
 |

|
| Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів |
 |
 |
 |
| |
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр,
спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
|
|
Обов’язкові дисципліни
|
| Безпечність та якість харчових продуктів |

|
 |

|
| Ветеринарна санітарія |
 |
 |
 |
| |
|
|
|
| Гігієна харчових продуктів |
 |
 |
  |
| Ветеринарна політика |
 |
 |

|
| Методика санітарних досліджень |
 |
 |
 |
| Ветеринарно-санітарна інспекція |
 |
 |
 |
| |
|
|
|
| |
|
|
|
|
Вибіркові дисципліни
|
| Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |
 |
 |
 |
| Державний контроль харчових продуктів |
 |
 |
 |
| Біобезпека і біозахист у ветеринарії |
 |
 |
 |
| Офіційний аудит |
 |
 |
 |
| |
|
|
|
| Гігієна дичини |
 |
 |
 |
| Лабораторний аналіз харчових продуктів |
 |
 |
 |
| Судова експертиза харчових продуктів |
 |
 |
 |
| Санітарія побічних продуктів тваринництва |
 |
 |
  |
| |
|
|
|
|
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету
|
| Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин |

|
 |
 |
| Основи грумінга |
 |
 |
 |
| Ветеринарна нутріціологія |

|
 |
 |
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія"
|
| Проектування сільськогосподарських підприємств |
 |
 |
 |
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»
|
| Гігієна тварин |
 |
 |

|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології"
|
| Загальна гігієна |

|
 |
 |
| Гігієна, токсикологія та безпека харчування |
 |
 |
 |
| Промислова екологія м'ясопереробних підприємств |
 |
 |
 |
| Промислова екологія рибопереробних підприємств |
 |
 |
 |
| Промислова екологія переробних підприємств (2026-2027 н.р.) |

|
 |
 |
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії
|
|
Педагогічна (асистентська практика)
Гігієна, токсикологія та безпека харчування
Ризик-орієнтований контроль безпечності харчових продуктів і кормів
|
   |
|
|