Запорука успішної вступної кампанії – основний лейтмотив факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

23 жовтня 2021 року

Вибір професії — це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше "дається" і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити.

     Зорієнтуватися у необмежному світі професій допомагають випускникам зустрічі з представниками факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Так, у період з 18 по 21 жовтня у ЗОШ І-ІІІ ступенів м. Василькова та смт. Глевахи відбулася зустріч школярів із доцентом кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Ольгою Самойліченко.

     Учням була проведена вікторина за темою: «Вибір професії – важливий крок у житті!». Ольга Самойліченко наголосила, що коли людина вчиться і працює із задоволенням, не помічаючи ні часу, ні втоми тоді професійна успішність людині гарантована і вона вірно обрала професію. Для вибору професійного шляху необхідно врахувати багато даних, зокрема, свої інтереси, здібності, шляхи отримання професійної освіти, перспективи працевлаштування по отриманій спеціальності. Також Ольга Вікторівна зосередила увагу школярів про затребуваність фахівців на ринку праці саме із спеціальностей, які готують на факультеті харчових технологій – 181 "Харчові технології", 229 "Громадське здоровꞌя", зміст праці представників даних професій, найбільш затребуваних на регіональному ринку праці; надала рекомендації з питань професійного самовизначення.

      Детально було проінформовано учнів про можливості Національного університету біоресурсів і природокористування України й факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК; про підготовчі курси до ЗНО; проведено 3D тур екскурсію факультетом та університетом.

    Усіх учнів було запрошено відвідати університет, зокрема взяти участь у Дні відкритих дверей, які постійно проводяться на факультеті.

Ольга Самойліченко,
доцент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook