Співпраця ректорату і студентської ради пятого гуртожитку в створенні умов для всебічного розвитку студентської молоді

16 жовтня 2021, 21:55
м. Київ

    Спортивна слава Національного університету біоресурсів і природокористування України виховується і формується в чудових спортивних залах розташованих в пятому гуртожитку, де проживають студенти механіко-технологічного факультету та факультету конструювання та дизайну.

    Складні санітарно-епідеміологічні умови під час Covid 19 не впливають на ефективну роботу по створенню навчально-матеріальної бази в гуртожитках студентського містечка. Створення нових спортивних майданчиків і залів, для заняття спортом безпосередньо в місцях компактного проживання студентів нашого університету є головнти завданням ректорату та адміністрації студентського містечка, студентських рад гуртожитків.

 

 

     Велику увагу придуляється створюються умов для всебічного розвитку спортивних здібностей счасної студентської молоді, формування здорового способу життя! Так, в пятому гуртожитку, відремонтовано і обладнано бексерський зал, зал важкої атлетики.

   

      Такі чудові сучасні зали створені завдяки ефективній співпраці ректорату під керівництвом академіка Національної академії педагогічних наук, доктора педагогічних наук, професора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка. Який особистим прикладом кожної середи граючи в ганжбол і міні футбол, показує, як загартовувати чоловічий характер, формувати силу волі до перемоги! Дотримуватись здорового способу життя і зміцнювати фізичну витривалість і здоров`я.

      В гуртожитку реконструйовано і відремонтовано читальну залу, де студенти можуть готуватися до занять. А викладачі мають можливість провести лекції безпосередньо в гуртожитку. А студентська рада проводить різноманітні тренінги, творчі вечори та влаштовувати конкурси. Наставники академічних груп мають чудову нагоду для спілкування в оновленій ошатній залі. Проблеми створення сприятливих побутових умов для проживання студентів постійно в полі зору ректорату.

 

 

 

 

          Золота осінь своїми чарівними кольорами прикрашає наш університет і родинний осередок студентське містечко!!!

    Навчально-виховна робота Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку, студентських рад гуртожитків, наставників академічних груп факультетів спрямована на досягнення головної мети – підготовку нового покоління фахівців, патріотів своєї держави, людей високої культури і моралі. 

      Про повнокровне життя наших студентів поза лекційними аудиторіями свідчать численні освітньо-наукові та культурно-масові, спортивно-масові заходи, проведені студентськими організаціями та органами студентського самоврядування у співпраці з ректоратом, кафедрою фізичного виховання, кафедрою культурології, відділом виховної роботи та студентських справ.

 

"Ні" - алкоголю! "Ні" - сигаретам!

"Ні" - хворобам і лазаретам!

"Так" - стриманості і доброті!

Будьмо здорові завжди і всюди!

Тож живи в русі, танцюй, співай! 

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook