Факультет землевпорядкування відвідали випускники Рівненського фахового коледжу НУБіП України

7 жовтня 2021 року

 

Осінньої сонячної днини – 6 жовтня 2021 року, на факультет землевпорядкування НУБіП України завітали випускники спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», направлені разом в.о. директора коледжу Ярославом Корсуном.

     Цей день був сповнений позитивними емоціями та новими знаннями. Розпочалася зустріч одразу з демонстрації парку сучасних геодезичних приладів: GPS та БПЛА, а також можливостей їхнього застосування для закладання опорних знаків і аерофотознімання відповідно, що проводилася на території переднього двору навчального корпусу №6.

  

     Кожна кафедра факультету землевпорядкування радо відкрила свої двері перед гостями, щоб продемонструвати їм свої надбання і розробки. Майбутні абітурієнти ознайомилися з навчальною лабораторією автоматизованих систем управління земельними ресурсами та навчальною лабораторією фотограмметрії та земельного менеджменту кафедри управління земельними ресурсами, навчально-науково-виробничою лабораторією геоінформаційних технологій і дистанційного зондування та навчальною лабораторією геоінформаційних технологій кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, навчально-науковою лабораторією картографічного моделювання проблем природокористування та навчальною лабораторією геодезії і топографічного та землевпорядного креслення кафедри геодезії та картографії. Наприклад, у лабораторії фотограмметрії та земельного менеджменту випускники спостерігали за опрацюванням даних аерофотограмметричного знімання та складанням ортофотоплану. Окрім того, випускники Рівненського фахового коледжу завітали до філії наукової бібліотеки, яка розташована у навчальному корпусі №6.
     Також гості відвідали лабораторії, в яких проводяться заняття з використанням програмного забезпечення для обробки матеріалів аерогеодезичних робіт, з використанням сучасних геодезичних приладів: тахеометрів, нівелірів, з використанням сучасних геоінформаційних технологій.

  

     Гості були в захваті від електронних геодезичних приладів та новітніх знань, які отримують студенти під час навчання на факультеті землевпорядкуванняПеревагою факультету землевпорядкування НУБіП України є потужна Рада роботодавців. Саме вона допомагає з оновленням приладів, організацією міжнародних конференцій та працевлаштуванням студентів уже під час навчання. Тож наприкінці зустрічі прозвучало безліч питань заступнику декана Олександру Шевченку. Запитували про умови вступу та можливість працевлаштування після закінчення навчання. Гості залишилися задоволеними і налаштовували себе на серйозну працю, щоб в подальшому вступити в омріяний заклад освіти.

  

     Проте на цьому приємні моменти для гостей не закінчилися. Далі їх чекала екскурсія Ботанічним садом НУБіП України та визначними місцями м. Києва.

  

Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook