Молодь проходить стажування в Мінстратегпромі

12 жовтня 2021 року

У рамках кампанії стажування молоді, яка не перебуває на посадах державної служби, в Управлінні інноваційної політики та науково-технічного розвитку Мінстратегпрому завершили стажування Олександр та Поліна Прохорчуки. Стажистів ознайомили з принципами організації та функціонування Міністерства, а також залучали до роботи в підрозділах для виконання індивідуального плану стажування та набуття досвіду роботи на державній службі.

Поліна Прохорчук працювала з нормативно-правовими актами та документами, на основі яких була підготовлена презентація до проєкту стратегічного документа у сфері імпортозаміщення.

«Стажування — це насамперед можливість ознайомитися з напрямками роботи Мінстратегпрому, здобути нові знання й навички, осягнути місію роботи Міністерства. Цей досвід для мене буде дуже корисним у подальшій роботі та кар’єрному зростанні», — сказала вона.

Олександр Прохорчук розглядав та аналізував пропозиції по удосконаленню системи підготовки майбутніх фахівців з інноваційної економіки для стратегічних галузей промислового комплексу України.

«Для мене велика честь перейняти досвід від компетентних фахівців Мінстратегпрому. Буду застосувати отримані знання на практиці. Вдячний Міністерству, що дбає про молодь і дає чудові можливості для подальшої роботи», — зазначив він.

Керівник програми стажування Кирило Ніколаєв зауважив, що завдання стажистами були виконані на належному рівні.

Начальник Управління інноваційної політики та науково-технічного розвитку Микита Козловець відзначив високий рівень підготовки стажистів, наголосивши, що Мінстратегпром зацікавлений у діалозі з активною молоддю, яка мотивована працювати в державних органах.

Довідково. Стажування здійснюється відповідно до наказу від 03 червня 2021 року № 98 «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2021 року за № 824/36446.

Метою стажування є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення ïx зі специфікою діяльності Мінстратегпрому та набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

Пройти стажування мають змогу громадяни України віком до 35 років, які вільно володіють державною мовою, є студентами закладів вищої освіти (наявний ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра) або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби.

Новину підготовлено Управлінням інноваційної політики та науково-технічного розвитку

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook