Увага! 13 жовтня засідання наукової ради економічного факультету

7 жовтня 2021 року
Шановні колеги!
Запрошуємо вас на засідання наукової ради економічного факультету, яке відбудеться 13 жовтня 2021 р. 13-00 в аудиторії 513 корпус 10.
Порядок денний:
1. Затвердження Положення про наукову раду економічного факультету. Доповідач: д.е.н., професор Діброва А.Д.
2. Розгляд дисертаційної роботи Коробенка Романа Івановича «Формування економічного потенціалу сільських територій», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством». Науковий керівник – д.е.н., професор, академік НААН Терещенко Віктор Кирилович.
Рецензенти: доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України Ткачук Вадим Анатолійович; доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України Буряк Руслан Іванович.
3. Про оголошення першого етапу конкурсного відбору проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених у НУБІП України на 2022 рік. Доповідач: д.е.н., професор Діброва А.Д.
4. Про проведення першого етапу конкурсного відбору проєктів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок на 2022 рік. Доповідач: д.е.н., професор Діброва А.Д.
5. Про проведення конкурсу на здобуття державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні. Доповідач: д.е.н., професор Діброва А.Д.
6. Про оголошення Національним фондом досліджень України з 1 жовтня 2021 року конкурсу проєктів у сфері суспільних та гуманітарних наук «Людина, суспільство, наука перед сучасними викликами: інноваційні дослідження в суспільно-гуманітарній сфері». Доповідач: д.е.н., професор Діброва А.Д.
7. Про оголошення Національним фондом досліджень України з 1 жовтня 2021 року конкурсу проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Передові дослідження в галузі математичних, природничих і технічних наук».
8. Про хід підготовки до акредитації освітньо-наукових (PhD) програм. Доповідачі: гаранти програм.
9. Різне.

 

Юлія Негода,
секретар наукової ради
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook