Спортсмени гуманітарно-педагогічного факультету здобули найвищі нагороди на Всеукраїнських пляжних іграх серед студентів

8 жовтня 2021, 17:00

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету підкорюють спортивні вершини не тільки в межах університету, а й на Всеукраїнському рівні, тим самим прославляючи НУБіП України.
З 27 по 30 вересня в місті Скадовськ, Херсонської області пройшли І Всеукраїнські пляжні ігри серед студентів «Beach Games 2021», участь в яких прийняли 370 студентів з 36 ЗВО України. НУБіП України представляли 26 студентів, з них 14 – представники гуманітарно-педагогічного факультету.

 

Жіноча команда НУБіП України з пляжного футболу стала чемпіоном Всеукраїнських пляжних ігор. Капітан команди – Анастасія Терех (англійська філологія), яка у складі національної збірної брала участь в чемпіонаті Європи з пляжного футболу та стала кращим воротарем турніру.

Чоловіча команда НУБіП України з пляжного футболу стала срібним призером І Всеукраїнських пляжних ігор. У складі команди: Євгеній Кулик, Владислав Мандзюк, Євгеній Мельничук, Ростислав Сидоренко, Віктор Головатюк, Назарій Мануков (фізична культура і спорт) та Олексій Миколайчук (професійна освіта).

Микита Крупко посів третє місце з пляжної боротьби у ваговій категорії 85 кг, а Ярослав Лавров, Іван Гаращук та Юрій Лінкевич зайняли 5 місця (всі – фізична культура і спорт).
Чоловічу команду з пляжного волейболу представляв Станіслав Степаненко (фізична культура і спорт) – 4 місце.
Жіночу команду з пляжного волейболу представляла Валерія Вахіль (міжнародні відносини) – 7 місце.

2 жовтня 2021 року на території ВДНГ пройшов Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Cool Race». 39 хлопців та 39 дівчат з 36 ЗВО України, протягом двох днів, намагалися як найшвидше подолати смугу перешкод. Анна Яременко (фізична культура і спорт), у виснажливій боротьбі, посіла третє місце.

16 вересня 2021 року на стадіоні НУБіП України, в рамках 65-ї спартакіади студентів НУБіП України, відбулися змагання з гирьового спорту. Спортсмени спеціальності «Фізична культура і спорт» були беззаперечними лідерами змагань і здобули перемогу над усіма суперниками з великим відривом.

6 жовтня 2021 року на бігових доріжках стадіону НУБіП України пройшли змагання 65-ї спартакіади НУБіП України з перетягування канату. Команда гуманітарно-педагогічного факультету у складі: Ярослава Лаврова, Олександра Коршака, Владислава Кузьменка, Данила Дяченка, Івана Гаращука, Петра Шишкова, Микити Крупка, Володимира Коломійця, Ігоря Головченка (всі – фізична культура і спорт) та Іллі Бондарчука і Олександра Сови (міжнародні відносини), у запеклій боротьбі, посіли друге місце.


Вітаємо наших спортсменів та бажаємо завжди досягати найвищих спортивних нагород!

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook