Олексій Мельник – учасник Всеукраїнської попереджувальної акції протесту Профспілки АПК України

8 жовтня 2021 року

7 жовтня 2021 року профспілки України вийшли на Всеукраїнську попереджувальну акцію протесту, що відбулася у формі пішої ходи та мітингу біля Кабінету Міністрів України, щоб продемонструвати владі свою рішучість захистити законні права та інтереси членів профспілок, всіх людей праці.


У цій акції взяв участь доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, голова профкому студентів та аспірантів НУБіП Україні і водночас голова Молодіжної ради Профспілок АПК України Олексій Мельник, який після народних депутатів України виступив перед присутніми біля стін Кабінету Міністрів України.

Основні вимоги учасників акції:

  1. НІ – прийняттю антитрудових та антипрофспілкових законопроектів №№ 5371, 5388 і 2681 від влади.
  2. Гарантувати забезпечення конституційного права громадян на повну і продуктивну зайнятість, гідну оплату праці, безпеку і здоров’я працюючим.
  3. ДОСТУПНІ для населення справедливі ціни на український газ, тарифи на електроенергію та комунальні послуги. Вільний ринок енергоносіїв не повинен знищувати вітчизняну промисловість, робочі місця і соціальну сферу.
  4. Для скорочення бідності та соціальної нерівності затвердити Держбюджет України на 2022 рік з безумовним дотриманням визначених законами України розмірів грошових виплат і соціального захисту громадян.
  5. До кінця цього року виплатити заборговану 140 тис. працівникам заробітну плату у розмірі майже 4 млрд гривень.

Юрій Харкевич (за матеріалами сайту Профспілки АПК України)

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook