Ректорат: посилення карантинних обмежень та обрання нового керівництва органів студентського самоврядування

4 жовтня 2021 року
     4 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зазначив, що ситуація з пандемією щодня загострюється і тому посилюється відповідальність. Протягом двох днів в усіх підрозділах та службах університету відбудуться інформаційно-роз’яснювальні наради щодо дотримання карантинних обмежень, підтримки санітарно-епідеміологічного стану на належному рівні, шляхів убезпечення від захворювання на ГРВІ та вакцинації. Додатковим керівникам підрозділів і служб доручено уникати формування скупчень, суворо дотримуватися соціальної дистанції та за можливості організувати почерговий графік роботи. Станіслав Ніколаєнко представив членам ректорату новообрану голову Студентської організації університету, студентку четвертого курсу гуманітарно-педагогічного факультету Марину Когут.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про наявність випадків захворювання на COVID-19 та здійснені необхідні заходи щодо унеможливлення розповсюдження інфекції. Наразі проводиться опитування студентів щодо вакцинації та бажання вакцинуватися, до речі, чергове щеплення студентів і працівників заплановане на 7 жовтня.

  

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку архівних справ і заплановану перевірку.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про атестацію стипендіатів Кабінету Міністрів України - молодих вчених, відзначення цього тижня 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів. 5 жовтня під головуванням ректора відбудеться нарада з редакторами наукових періодичних видань університету щодо перспектив їхнього входження до міжнародних наукометричних баз. У навчально-дослідних господарствах триває збір соняшнику.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про зарахування додатково 295 магістрів за результатами спеціальної сесії ЄВІ.

     Голова Студентської організації Марина Когут закцентувала на нараді з новообраними керівниками студорганізацій факультетів та ННІ, яка відбудеться 5 жовтня.
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про старт обрання вибіркових дисциплін магістрами. Більше тисячі першокурсників беруть участь у безкоштовному вирівнювальному семестрі з базових дисциплін, який наразі проходить дистанційно. Триває атестація навчальних лабораторій – минулого тижня її успішно пройшли на факультеті ветеринарної медицини, а цього тижня заплановано на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. На підготовчі курси залучені 72 особи.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт в гуртожитках.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на наборі іноземних студентів, поданих документах на отримання ліцензії і відкриття філії в Китає. Також він відмітив, що в університеті більше 500 студентів отримують соціальну стипендію та понад 200 – компенсацію за проживання в гуртожитках. А отже ті, хто ще не оформив відповідні пакети документів – можуть це зробити в соціальному відділі.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко, дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати санітарно-епідеміологічну ситуацію, внести пропозиції та сценарій відзначення Дня захисника України. Вадиму Кондратюку – запланувати нараду з керівниками навчально-дослідних господарств щодо виконання покладених на них завдань у навчальній, наукові та виробничій діяльності, організувати нараду з редакторами наукових періодичних видань, запровадити щоденне інформування щодо стану осінніх польових робіт. Вадиму Ткачуку – підготувати інформаційно-аналітичні матеріали щодо стану і перспектив фінансової діяльності університету, розглянути якість харчування в університетських їдальнях та кафе, внести пропозиції щодо забезпечення м’ясом потреб служби закладів харчування з навчально-дослідних господарств. Валерію Іщенку – до 6 жовтня сформувати узгоджений зі студентським самоврядуванням проект плану ремонтно-будівельних робіт на 2022 рік, спланувати на 6 жовтня нараду щодо дотримання плану реконструкції спортивного корпусу. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку та Сергію Кваші розробити графік нарад щодо дотримання карантинних обмежень, підтримки санітарно-епідеміологічного стану на належному рівні, шляхів убезпечення від захворювання на ГРВІ та вакцинації. Директору студентського містечка Сергію Стецюку – внести пропозиції з організації забезпечення мешканців гуртожитків питною водою.  

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook