Дебати претендентів на посаду голови студентської організації агробіологічного факультету: коротко про головне

2 жовтня 2021 року

28 вересня 2021 року відбулися дебати кандидатів на посаду голови СО АБФ. Голова центральної виборчої комісії факультету Владислав Богданець презентував студенству обох кандидатів та  побажав їм успіхів та наснаги.

Чинна голова СО АБФ Кароліна Смертюк презентувала всім присутнім звіт щодо проведеної роботи за весь рік та отримала масу схвальних відгуків та вдячності за свою працю, адже ані змішаний формат навчання, ані локдаун, ані карантинні обмеження не завадили Кароліні та її команді опустити руки та злякатися труднощів. Усі студенти агробіологічного факультету стали свідками тих дивовижних змін, які сталися впродовж одного академічного року: актуалізація Instagram-сторінки, інтерактивні конкурси, челенджі та вікторини в соціальних мережах, проведення фестивалю "Голосіївська весна-2021" в онлайн форматі, участь у спортивних змаганнях, "Пісня Першокурсника-2021", ... . Це та багато іншого студентська організація змогла реалізувати попри всі перепони, оскільки ніякі негаразди не заважають творчій, креативній та активній команді перетворювати буденність на низку незабутніх спогадів.

 

Що стосується нових кандидатів, то всі студенти одноголосно переконані, що вони стануть гідною заміною та зможуть втримати високий рівень та авторитет СО АБФ. Першою презентувала свою програму та наміри на цей навчальний рік Єлизавета Баранова, студентка 2 курсу 1 групи спеціальності 201 Агрономія. Амбітна, сучасна, оригінальна - вона всім довела стійкість своєї позиції та бажання покращувати студентське життя. Вона переконана, що на факультеті не вистачає різноманітності заходів, щоб кожен знайшов заняття до вподоби. Крім того, Єлизавета стверджувала, що є необхідність розвивати соціальний сектор та залучати усіх до благодійності, через що одержала підтримку серед присутніх.

 

Другий кандидат - Максим Нагорний, студент 2 курсу 6 групи спеціальності 201 Агрономія. Харизматичний, розумний, винахідливий - переконав присутніх, що його кандидатура є гідною цієї посади та продемонстрував свій підхід. Максим зі своєю командою глибоко переконаний, що розвиток екологічного сектору зможе зацікавити студентів брати активну участь у житті факультету та разом змінювати світ навколо. "Фішками" його програми було створення мерчу з символікою факультету та програмування Telegram-боту з важливою інформацією; ці ідеї були сприйняті публікою на всі 100%.

 

Всі присутні (як в online, так і в offline-форматі) мали змогу озвучити питання, які турбували кожного на етапі агітації. Претенденти надзвичайно дипломатично та чітко спілкувалися з електоратом та давали відповіді на такі питання:

"Якими будуть Ваші дії у разі виграшу іншого кандидата?"

"Що саме не подобалося Вам у стратегії чинної команди студентської організації?

"Чим Ви займалися минулого року та чим вмотивоване Ваше бажання стати головою?

  

 

Якщо описати дебати на агробіологічному факультеті в трьох словосполученнях, то це було:

-неймовірно інформативно

-надзвичайно сучасно

-досить гаряче.

 

 

Ангеліна Волощук,

студентка 2 курсу 7 групи Агробіологічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook