Нових очільників студентського самоврядування ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження обрано!

1 жовтня 2021 року

    Насиченим видався тиждень для кандидатів на обрання голів студентської організації ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та студентської ради гуртожитку № 7 університету.
    У відповідності до Положення «Про студентське самоврядування НУБіП України» виборам передувала агітація з боку перетендентів. Свою передвиборчу компанію на дебатах представляли 5 претендентів на обрання голови студентської організації ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: Єлизавета Шупеня, Тарас Мохно, Роман Карбовський, Наталя Вахняк, Денис Ткаченко та 4 кандидати на обрання головою студентської ради гуртожитку №7: Роман Марченко, Євгеній Банул, Сергій Годунок, Андрій Смірнов.

    А 30 вересня 2021 року відбулося саме голосування на обрання нових очільників студентського самоврядування ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, яке проходило в дистанційному режимі із використанням платформи elearn.
    Для студентів, які на момент голосування проживали у гуртожитку була можливість віддати свій голос за обраного кандидата на голову студентської ради на виборчій дільниці, яка було розташована у холі гуртожитку №7.

   Оприлюднення результатів голосування також відбулося у режимі онлайн.

    Результати голосування дали змогу оприлюднити новообраних студентських лідерів Тараса Мохна та Романа Марченко.

     Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вітає голову студентської організації Тараса Мохна та голову студентської ради гуртожитку № 7 Романа Марченка з обранням та бажає плідної і результативної діяльності.

Лілія Мартинюк,
заступник директора – координатор з організації студентського дозвілля

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook