Підсумки Міжнародної науково-практичної он-лайн конференції «Сучасні аспекти годівлі молодняку великої рогатої худоби».

25 вересня 2021, 16:47

     В рамках реалізації святкових заходів з нагоди 100 річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів 22 вересня 2021 року в університеті відбулася міжнародна науково-практична он-лайн конференція «Сучасні аспекти годівлі молодняку великої рогатої худоби». Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка, ректорату, привітав учасників із початком роботи конференції завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів професор Михайло Сичов.

   Він у кількох словах представив учасникам університет сьогодні та зупинився на проблематиці конференції. І як зазначив Михайло Юрійович приємно, що цей потужний за своїм складом і проблемами, що висвітлюються, науковий захід, відбувається саме на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, а його організатором є кафедра годівлі тварин та технології кормів імені Павла Дмитровича Пшеничного.

   Потому модератор форуму професор Михайло Сичов запросив спікерів до слова. Про Епігенетику. Метаболічне годівельне програмування доповів Пітер ван Доорен – міжнародний консультант з питань годівлі ВРХ, технічний директор AVA Group, Nutrivice Consultancy, Нідерланди, який поділився результатами останніх світових наукових досліджень щодо метаболічного програмування тварин.

   Молозиво – перший і найважливіший корм для теляти з таким меседжем виступив Юрій Позняковський – кандидат с.-г. наук, продакт-менеджер по продуктам для молодняку ВРХ, AVA Group, Україна, який поділився результатами наукових досліджень, щодо особливостей годівлі телят у перші місяці життя, бо Старт вирішує майбутне.

    Всі доповіді учасників конференції супроводжувалася широким обговоренням та численними запитаннями вчених і виробничників до доповідачів.

Доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного
Дмитро Уманець

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook