ТЕПЕР ВОНИ – ПЕРШОКУРСНИКИ !

1 вересня 2021, 9:00
Майбутні філологи-перекладачі, соціальні працівники, психологи, дипломати, журналісти, фахівці спеціальностей «професійна освіта», «фізична культура і спорт» тепер офіційно стали частиною родини гуманітарно-педагогічного факультету, адже  сьогодні, 1 вересня, на стадіоні університету відбулася посвята першокурсників у студенти.
 
         На факультеті, якому ще не має й 10 років, є вже сформовані традиції. Саме тоді найурочистіші заходи розпочинаються внесенням прапора і гімном факультету, який і цьогоріч виконав автор народний артист України, доцент кафедри культурології Роман Рудий та завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк.
 
 
 
 
         Юні, енергійні та спраглі до знань студенти слухали вітальні промови й настанови. Першим з вітальним словом звернувся голова Наглядової ради університету Микола Томенко, який підкреслив, що першокурсники зробили правильний вибір, ставши студентами саме НУБіП України – університету, що гармонійно поєднує національні традиції із сучасними трендами.
 
 
         Ректор університету Станіслав Ніколаєнко наголосив, що сьогодні молодь отримала прекрасний старт у житті, адже наш університет є провідним сучасним освітньо-науковим центром і, водночас, осередком культури і духовності.
 
 
         У вітальному слові декан факультету Інна Савицька від себе особисто та від усього колективу він привітав усіх першокурсників, що приєдналися до дружньої освітянської спільноти гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
         Першокурсниці Ангеліна Островська й Олександра Мірошніченко віршем і піснею вітали однокурсників і викладачів із початком нового навчального року, магістр Максим Іващук побажав студентам бути успішними, кмітливими, ерудованими, вміти розставляти пріоритети.
 
 
  
         Хвилюючим моментом став для кожного із присутніх став момент Посвяти у студенти гуманітарно-педагогічного факультету. Присяга, слова якої зачитали Іван Січкар та Маргарита Трухачова і дружно підхоплювали всі, створила дружню, невимушену атмосферу, яка огортала й учорашніх абітурієнтів.
 
 
 
         Музичне привітання від Заслуженого артиста України, доцента кафедри культурології Віктора Кавуна, учасників хореографічного ансамблю бального танцю «Чарівність» (керівник – доцент кафедри культурології Світлана Макода) і балетної групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос» (керівник – старший викладач кафедри культурології Ольга Сауріна) створювали лірично-запальну атмосферу.
 
 
 
 

         Завершилося свято музичним подарунком від викладачів кафедри культурології – автора пісні «НУБіП – наш дім» народного артиста України доцента Романа Рудого, народної артистки України професора кафедри Наталії Шелепницької, завідувача кафедри Ірини Майданюк, викладачів Ніни Мелікової і Сергія Дудка. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook