Студенти гуманітарно-педагогічного факультету – переможці 65-ї Спартакіади студентів з гирьового спорту серед першокурсників

19 вересня 2021, 8:14
16 вересня на стадіоні НУБіП України відбулися змагання з гирьового спорту в рамках Спартакіади студентів. Випробувати себе у такому силовому виді спорту зібралося 48 хлопців з 9-ти факультетів і 2 дівчини з факультету ветеринарної медицини.
 
     Найбільшими виявилися дві групи учасників до 73 і до 85 кг – по 16 осіб. По 5 хлопців змагалися в категоріях до 63 і до 95 кг. і 4 учасники випробували себе у категорії + 95 кг.
     Призерами найлегшої категорії - до 63 кг стали: Владислав Піонтковський (ТВБ), Максим Сергієнко (КД), Максим Тарасенко (ГП).
     У ваговій категорії до 73 кг. перше місце посів Максим Чуприна (ГП), другим став Ярослав Кобилецький (ЗРБЕ) і третім – Олексій Нагорний (КД).
     У наступній ваговій категорії – до 85 кг місця розподілилися таким чином. Перше і третє місце посіли представники гуманітарно-педагогічного факультету – Петро Шишков і Іван Гаращук, а срібло дісталося Максиму Дмитренко з агробіологічного факультету.
 
     Комплект медалей у ваговій категорії до 95 кг. між собою розіграли представники механіко-технологічного і агробіологічного факультету. Першим став Петро Подолянець (МТФ)другим – Віталій Кучерявий (АБФ), а бронза дісталася Артему Грантовському (МТФ).
     Наші богатирі у найважчий категорії розподілилися таким чином: Назар Баша (ННІ ЕАЕ) – перше місцеЄвгеній Кажан (АБФ) – друге місце і Ярослав Лавров (ГП) – третє.
 
     У загальному підсумку змагань чемпіонам став гуманітарно-педагогічний факультет, срібна нагорода у агробіологічного факультету, а бронза – у факультету тваринництва і водних біоресурсів.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook