Організаційні години та екскурсії студентів 1 курсу 3 групи упродовж перших тижнів навчання на факультеті ветеринарної медицини

19 вересня 2021 року

Початок навчального року це завжди подія для студентства, а надто для тих хто вперше переступив поріг університету. Вже позаду посвята в першокурсники на урочистій лінійці з врученням такого довгоочікуваного студентського квитка, вже відбулися перші пари, знайомство з новими дисциплінами, викладачами і звичайно ж перші настанови від наставника. А яка ж організаційна година, особливо на факультеті ветеринарної медицини, без тварини.

Та настанови куратора – це не лише обговорення успішності і навчання, але й дозвілля студентів. А цікавих локацій у нашому Університеті більш ніж достатньо. Тож, незважаючи на значну інтенсивність навчального процесу, студенти 3 групи разом із своїм наставником Костенком Віталієм Михайловичем здійснили ряд захопливих екскурсій.
Першою локацією було, звичайно ж, обрано Музей анатомії факультету ветеринарної медицини. Величезна кількість експонатів, різні експозиції і неперевершений супровід від доцента М.М. Стегнея викликали неймовірні емоції і захват у студентів.
Наступна захоплююча подорож, це окраса і візитна картка НУБіП України – Ботанічний сад. 
 

Тут вражає все. Неймовірна краса і незліченність та різноманітність екзотичних і декоративних рослин, а також неперевершені тематичні експозиції.
Тож, при правильному плануванні свого часу, завжди можна поєднувати цікаве з корисним, а екскурсійний старт студентами 3 групи розпочато успішно і продовження буде обов’язково. 
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики В. Костенко
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook