СПІВПРАЦЯ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЩОДО СТАЖУВАННЯ СТУДЕНТІВ ЗА КОРДОНОМ

17 вересня 2021 року
       Якщо стоїть питання «Де студентам проходити практику, щоб отримати ґрунтовні знання й досвід роботи на сучасній техніці й обладнанні, підвищити фахову майстерність і покращити матеріальне становище?» то, звичайно, віддаєш перевагу досвідченим фірмам, організаціям, які пропонують знайомство з новими технологіями та європейськими методами ведення сільського господарства, з практичним досвідом найбільш розвинених сільськогосподарських країн Європи та стажування в різних країнах.

       Не перший рік триває тісна співпраця Ніжинського фахового коледжу НУБіП України з Громадською організацією «Молодь села», представники якої щороку ініціюють зустрічі зі студентами коледжу та знайомлять з програмами їх стажування за кордоном. Щороку студенти нашого закладу є учасниками різноманітних програм стажування, деякі, навіть – неодноразово.

       Під час чергового візиту представників організації Наталії Старченкової та Яни Веремій до коледжу студентам була запропонована цікава й змістовна презентація, яка викликала багато запитань і бажання спробувати власні сили.

      Сподіваємося, що перспективи проходження практик на провідних господарствах Європи, бажання рухатися вперед та розвиватися стане для багатьох студентів гарною мотивацією для якісного подальшого навчання й саморозвитку.

       Висловлюємо щиру вдячність представникам ГО «Молодь села» за корисну й цікаву зустріч, а також сподіваємось на продовження співпраці!
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook