Гість університету – народний депутат України Сергій Шахов

18 вересня 2021 року
    17 вересня 2021 р. до студентів першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету завітав представник законодавчої влади – народний депутат України Сергій Шахов. Функції модератора заходу перебрав на себе проректор із науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, який створив невимушену атмосферу спілкування молоді із гостем у формі діалогу. Перше, що цікавило присутніх – як стати успішною людиною, успішним бізнесменом, успішним політиком.

     Своїй історію успіху Сергій Шахов, звичайний хлопчина з шахтарського містечка, завдячує в першу чергу своїм батькам, які підтримували його, вчителям, які власними настановами та діями підштовхували хлопчину до здійснення власних прагнень та мрій. І сьогодні він залишається вдячним рідній школі та всіляко підтримує її. Цінувати та шанувати наставників закликав гість і студентів.

   Сергій Шахов розповів також і про свій фонд та волонтерську допомогу військовим та підкреслив – патріотизм має бути дієвим.
   Долучилася до діалогу і декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, запропонувавши гостю відмітити, як на його думку, основні риси, необхідні для досягнення успіху. Сергій Шахов, покладаючись на свій життєвий досвід, переконаний, що важливими є свобода вибору особистості, безперечно необхідною є віра, наполегливість та цілеспрямованість при реалізації мети, бажання постійно навчатися новому, брати за основу кращі зразки досвіду інших. Завжди потрібно рухатися вперед, тому, що бездіяльність губить людину і все навколо неї, – зазначив він.

 

   Відповів гість і на запитання про свій тернистий шлях у велику політику. Сергій Шахов щиро переконаний – у владних мужів слово не повинно розходитися зі справами. Необхідне тісне спілкування зі своїми виборцями, щоб зрозуміти та почути їх. Якщо для цього потрібно стукати буквально в кожні двері, значить так і потрібно робити.

     Гість зарядив власною позитивною енергетикою та доброзичливістю усіх присутніх. 

 Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook