День першокурсника на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

18 вересня 2021 року

Студентська пора найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки присвячені пошукам істини, подальшого шляху, творчості, прагненню досконалості, становлення особистості. Зі студентської лави починається довга та наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень.

17 вересня факультет захисту рослин, біотехнологій та екології тепло прийняв у свою родину студентів на вересневому святі «День першокурсника». Щороку в університеті проводяться традиційні заходи, за допомогою яких студенти проявляють ініціативу, організаторські здібності, креатив, таланти. День першокурсника є яскравим прикладом такого заходу, де студенти активно долучаються та готують пісні, танці, гуморески.

Біотехнологи, екологи та захист рослин створили чудову атмосферу подарувавши такі запальні українські хіти, як «Червона рута», «Ой, смереко», «Баяніст». Відому пісню «Я солдат» першокурсники трансформували під себе у «Я студент», де оспівували знайомі всім студентам ситуації із життя. Далі, першокурсники виконали гумористичну замальовку, згадали школу та заспівали ліричну композицію «Старі фотографії». Не забули першокурсники продемонструвати й танцювальні навички, організувавши танцювальний флешмоб.

Група екологів провели інформаційну розповідь, де пояснили, що обрали професію свідомо та  мають на меті зробити все для того, аби уникнути екологічної катастрофи. Студенти стверджують, що екологічні проблеми їх не лякають, а навпаки спонукають до дій. Головний лозунг екологів: «Ми за активний екологічний рух!». Першокурсники підготували зразки найпоширеніших знаків, які виробник друкує на обгортках та розшифрували їх.

Після корисної інформації, виконали пісню «Там, де ми є» з авторськими словами, які закликають берегти нашу планету, купувати якісне, екологічне та своїм прикладом спонукати до цих дій інших. Свято було наповнене гарним настроєм, позитивними емоціями, веселощами та приємним спілкуванням.

Дорогі першокурсники! Насолоджуйтесь студентськими роками, активно долучайтеся до будь-яких заходів, наполегливо працюйте над реалізацією ідей та проявляте креатив. Ніколи не здавайтеся, йдіть вперед та творіть історію!

Завжди раді вам! Дякуємо за участь та організацію заходу! 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook