Щотижневі старостати – важлива складова організаційного забезпечення якості освітнього процесу в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

17 вересня 2021 року

     Щовівторка дирекція ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводить нараду зі старостами та обов’язковою участю наставників академічних груп.

     Вересневі зустрічі були присвячені насамперед умовам адаптації студентів перших курсів, дотриманню графіка освітнього процесу, протиепідемічних заходів, профорієнтаційній роботі. Активним учасниками при обговоренні нагальних питань були Максим Сіренко (наставник – доцент Олександр Гай), Сергій Ковальчук (наставник – доцент Тетяна Книжка), Сергій Поліщук (наставник – ст. викладач Лілія Мартинюк) та ін.

   Принагідно сказати, що у відповідності до розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи в інституті у якості апробації впроваджується інформаційна система моніторингу відвідування занять «Електронний журнал», розроблені силами наших співробітників. Для адміністрування системи у реальному часі долучені не тільки викладачі та наставники, а й старости. Вперше ми маємо змогу одержувати щоденні звіти про стан відвідуваності занять. Аналіз цієї роботи є важливим чинником у забезпечення якості навчання.


    На поточному старостаті обговорювали не тільки стан відвідування занять, залучення першокурсників до низки спортивних заходів університетської спартакіади, а й організацію виїзду студентів перших та другого курсів з гуртожитку у зв’язку з початком дистанційного навчання. А 3, 4 курси очікують підготовлені кімнати для поселення.

   Ще одне важливе завдання одержали старости та наставники академічних груп перших курсів. Підготовлені дирекцією комплекти роздаткових профорієнтаційних матеріалів та листи подяки керівникам закладів освіти потраплять у школи через руки цьогорічних наших вступників.
    Впевнені, що зустрічі з випускниками 2022 року вчорашніх абітурієнтів, які стали нашими студентами, – найкраща профорієнтація.


Лариса Нікіфорова,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook