Програма подвійного диплому для студентів ОП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

3 вересня 2021, 9:02

Відбулась зустріч заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України з міжнародних відносин, кандидатом філософських наук, доцентом – Кравченко Аллою Григорівною.

Алла Григорівна розповіла студентам про цікаву та перспективну можливість стажування за особливими умовами для студентів бакалаврів ОП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) у Поморькій Академії (Слупськ, Польща).

Вона рекомендувала подавати заявки на навчання за програмою подвійних дипломів після закінчення 1 року навчання у НУБіП, адже навчання за освітнім рівнем бакалавр у Польщі триває 3 роки.

Студенти, які будуть навчатись за подвійним дипломом отримають індивідуальний графік, перезарахування дисциплін які студенти вивчали у НУБіП України.

Усі бажаючі можуть підвищити рівень володіння Польською мовою перед початком навчання за програмою подвійного диплому на безкоштовних курсах, які проводяться у НУБіП України! Проживання з комфортними умовами для студентів НУБіП України у студентському гуртожитку Польщі – безкоштовне! Алла Григорівна подякувала усім учасникам, після чого засідання було оголошено закритим.

Асистент кафедри педагогіки,
Поліна Прохорчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook