Профорієнтаційна робота факультету захисту рослин, біотехнології та екології

16 вересня 2021 року

   Одним із найважливіших кроків у житті є обрання професії, адже вибір навчального закладу значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. У цьому випадку покладатися на випадковість та квапитися не рекомендується. Навпаки, необхідно майбутніх випускників загальноосвітніх закладів освіти ознайомлювати із моживостями вибору та надавати більше потрібної інформації про вступ.

   15 вересня 2021 року студентка 2 курсу Михед Юлія провела профорієнтаційну бесіду серед учнів 11 класу Козелецького ЗЗСО I-III ступенів №2 Чернігівської області щодо вступу майбутніх абітурієнтів на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології.

 

   У ході бесіди Юлія розповіла учням про переваги навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП, цікаве та активне студентське життя, можливості розвитку, особливості та перспективи майбутньої професії. Також, Юлія розповіла про день відкритих дверей, надала інформацію про сам вступ, озвучила прохідний бал та який шанс вступу на бюджет.

 

   Учні 11-го класу зацікавилися навчанням в НУБіП, а саме спеціальностями представленими на факультеті, тому це є найкращим результатом бесіди. Чекаємо майбутніх студентів!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook