Студентська збірна НУБіП України з футболу – володарі бронзових нагород чемпіонату міста Києва серед ЗВО сезону 2020-2021

15 вересня 2021 року
м. Київ стадіон НУБіП України
     14 вересня на стадіоні НУБіП України відбулася гра за третє місце чемпіонату міста Києва з футболу серед студентів ЗВО. Наші хлопці приймали команду Київського університету ім. Бориса Грінченка.
 
     Це славетна команда, яка не один рік поспіль посідає третю сходинку п`єдесталу пошани. Тому тренери збірної НУБіП України Іллічов Артем і Микола Костенко докладали всіх зусиль, щоб підготувати нашу команду до гри.
     Матч з перших хвилин видався досить напруженим. Переважна частина атак суперника завершувалася небезпечними постріалами у наші ворота, але голкіпер НУБіП України Ростислав Сидеренко (спеціальність «Фізична культура і спорт») відчайдушно відбивав всі атаки грінченківців. Наші гравці майстерно відбирали м`яч і переводили гру на половину поля суперника. На полі точилася запекла боротьба. Було видно, що жодна з команд не хотіла поступатися. Гольові моменти створювалися як біля воріт грінченківців, так і біля наших воріт. Однак першими відкрити рахунок вдалося збірній університету Грінченка. Та їх перевага довго не протрималися. Майже через декілька хвилин після пропущеного голу Степан Клименко (факультет землевпорядкування) влучним пострілом зрівняв рахунок. Перший тайм так і завершився з нічийним рахунком – 1:1.
 
     Довгий час у другій половині зустрічі жодна з команд не могла реалізувати гольові моменти. Було видно, що команда суперника вже втомилася, а наші хлопці продовжували активний пресинг, що дало свої плоди. Валентин Овчарук (економічний факультет) скористався помилкою захисника збірної університету Грінченка у власному штрафному майданчику і забив другий м`яч. А потім, майже через хвилину, подвоїв перевагу нашої команди. Збірна університету Грінченка намагалася активізувати свої дії, але наші хлопці надійно грали у захисті. Гра завершилася з рахунком 3:1 на користь збірної НУБіП України.
 
Вітаємо наших студентів-футболістів із бронзовими нагородами!
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook