Проведення профорієнтаційної роботи серед майбутніх абітурієнтів: під прицілом спеціалізована школа №89 міста Києва

14 вересня 2021, 9:10

Залучення майбутніх абітурієнтів шляхом інформування про переваги спеціальностей 211 “Ветеринарна медицина” та 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія, експертиза”, особливості навчання на найбільшому факультеті ветеринарної медицини України та можливість поділитися власним досвідом - це систематичний процес, який, в контексті пандемії, вимагає нестандартних підходів та інноваційних ідей. Так, на базі факультету ветеринарної медицини проводяться екскурсії з відвідуванням музею анатомії, навчальної лабораторії паразитології, науково-популярної експозиції «Центру НАУКА 3.0» Зоопарк під мікроскопом, які зацікавлять відвідувачів будь-якого віку.
10 вересня 2021 року відбулася зустріч із учнями 11 “Б” та “В” класів спеціалізованої школи №89 міста Києва, під час якої майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися із структурою факультету ветеринарної медицини НУБіП України, особливостями вступної кампанії та задати всі нагальні питання щодо навчання і майбутнього працевлаштування. Крім того, під час зустрічі неодноразово наголошувалось про важливість підготовки до складання ЗНО, адже високий бал стрімко підвищує шанси на вступ та навчання за держзамовленням. Учні випускних класів були проінформовані щодо підготовчих курсів до складання ЗНО на базі НУБіП України та отримали контакти відповідальних за зарахування на ці курси осіб.


Особливу вдячність висловлюємо класному керівнику 11 “Б” класу Федчук Ользі Вячеславівні за організацію і підтримку в проведенні зустрічі із учнями випускних класів! Чекаємо на екскурсію стінами факультету ветеринарної медицини, як тільки це стане можливим з точки зору епідемічної ситуації щодо COVID-19 в країні.

Валерія Юстинюк,
асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook