Знайомство з рідним університетом

5 вересня 2021 року
     Ось і настав довгоочікуваний і хвилюючий день, коли юридичний факультет НУБіП України відкрив свої двері для першокурсників 2021 року. Національний гімн України, вітання від керівництва, урочиста присяга, вручення студентських квитків, щирі посмішки на світлих обличчях, спільні фото і пісня «Все буде добре» у виконанні однієї зі студенток першого курсу.

Погода сприяла святковому настрою і прогулянкам на свіжому повітрі, тому після пар було вирішено познайомитись ближче з територією і корпусами тепер вже рідного університету. Заступник декана юридичного факультету Улютіна О.А. разом з наставниками груп Гулак О.В., Головій Л.В. і Ліхтер М.П. повели студентів на екскурсію.

Найбільшу увагу першокурсників привернула алея слави 

Тривалий час юристи вивчали фундаторів і предтеч вишу та розмірковували над ідеєю вшанувати пам’ять засновника школи аграрного права України, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НАПрН України, завідувача кафедрою агарного, екологічного та трудового права тоді ще Національного аграрного університету Янчука Василя Зіновійовича. Було б чудово встановити погруддя вченого до сотої річниці з дня народження у 2025 році.

Далі маршрут пролягав через студентський сквер, в якому вирішили перепочити і запланувати майбутні екскурсії у музеї університету 

Домовились найближчим часом відвідати Музей історії НУБіП України, Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салганського та Музей анатомії тварин.

Останнім пунктом у екскурсії був Ботанічний сад .

У ньому проводити час особливо приємно: доглянута територія, широке флористичне різноманіття, красиві скульптури, затишні альтанки і просторні екокласи. Помріяли про можливість проводити заняття ось тут, на свіжому повітрі, насолоджуючись єднанням з природою і вбираючи такі цінні й потрібні знання.

Приємно познайомитись, НУБіП України!

Наставники груп 1 курсу юридичного факультету

Гулак О.В., Головій Л.В. і Ліхтер М.П.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook