Обмін досвідом: співпраця факультету харчових технологій НУБіП України та університету прикладних наук Ангальтд

10 вересня 2021 року

     В рамках співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та Університету прикладних наук Ангальтд (Німеччина) на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК гостинно приймали студента магістратури Ritter Tobias. Студент Tobias навчається в Університеті прикладних наук Ангальтд (Німеччина) на магістерському курсі харчових продуктів та агробізнесу. В даний момент працює над магістерською роботою на тему: "Україна, як ринок споживачів німецьких продуктів харчування. Ризики та можливості". Ritter Tobias досліджує: чого хочуть і потребують українські споживачі, аналізує можливості та ризики.

     Для дослідження сенсорного аналізу дієтичних хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання, в стінах лабораторій кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів було представлено зразки хлібців німецького виробництва: оригінальні та з пониженим вмістом вуглеводів.

   Спочатку провели сенсорну оцінку зовнішнього вигляду зразків, їх форми, кольору та запаху. На завершальному етапі охарактеризували смакові відчуття від досліджуваних продуктів — смак та консистенцію.

   Викладачі та студенти активно приймали участь в обговорені зразків, кожен висловив свою думку. В результаті дегустації всі дослідні  зразки знайшли свого споживача!!!

В завершені Ritter Tobias висловив слова подяки, що має можливість проводити дослідження в стінах НУБіП України. Побажав студентам активно приймати участь в програмах обміну Еразмус+.

Олена Очколяс
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook