Перші навчальні сходинки в опануванні обраної спеціальності «Туризм»

10 вересня 2021 року

 

       Студенти першого курсу ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Туризм» розпочали навчання не тільки в навчальних аудиторіях але й черпають знання на фірмах туристичної індустрії.

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України і  разом із туристичним оператором «TPG»організувала навчальну екскурсію для студентів першого курсу.
 
Представник компанії Олена Бойко розповіла майбутнім колегам про основи прибуткової туристичної діяльності та показала роботу туроператора, що називається, «з середини». Колектив  TPG щиро поділився із здобувачами свої досвідом роботи та карєрного росту.
 
 
Студенти із цікавістю та  захопленням слухали  про  важливість і переваги майбутньої професії, «живе» спілкування з професіоналами своєї справи спрямували студентів на навчальний процес, налаштували на засвоєння знань й  надали можливість уважно дослухатися до цінних порад і настанов щодо  формування широкого професійного кругозору та загальної культури. Зрозумілим стало те, що Україна є затребуваною туристичною країною для світу, а отже індустрія української гостинності потребує висококваліфікованих фахівців, якими будуть випускники НУБіП України.
 
Стефанія Мосіюк
Валентина Бандура
викладачі кафедри готельно –ресторанної справи та туризму
ННІ неперервної освіти і туризму

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook