ПРИЙМАЙ КАФЕДРО НОВЕ ПОПОВНЕННЯ АСПІРАНТІВ!

2 вересня 2021, 16:22

Ще у 2020 році науковці факультету ветеринарної медицини НУБіП України замовили 20 місць державного фінансування до аспірантури на 2021 рік, в т.ч. 4 – на нашу кафедру. І ось, згідно Наказу ректора №871 від 20.08.21 р. на 31 серпня призначено прийом вступних іспитів до очної (денної та вечірньої) та заочної аспірантури з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Згідно іншого Наказу ректора №6 «ДСК» від 20.01.2021 р. по НДІ здоров’я тварин створено комісію у складі:
1. Засєкін Д.А. – д.вет.н., проф., директор НДІ здоров’я тварин – голова комісії;
2. Цвіліховський М.І., д.б.н., проф. - член комісії;
3. Грушанська Н.Г., д.вет.н., доцент - член комісії;
4. Галат М.В., д.вет.н., доцент - член комісії;
5. Недосєков В.В., д.вет.н., проф. - член комісії;
6. Якубчак О.М., д.вет.н., проф. - член комісії.
Комісія працювала у два етапи. На першому – у конференц залі претенденти на вступ, отримавши екзаменаційні білети за спеціальностями, готувалися до відповідей. Другий етап проходив на кафедрах у присутності усіх професорів, тобто як у членів комісії, так і у майбутніх керівників була нагода фахово познайомитися із майбутніми аспірантами.

При цьому до проф. Засєкіна Д.А. вступає 1 пошукач на очну форму навчання, а інші – на вечірню: до проф. Якубчак О.М. – 2, проф. Шевченко Л.В. – 1, проф. Ткачук С.А. – 1. Таким чином на 4 місця претендує 5 здобувачів.

Відповіді претендентів були фаховими, виваженими, впевненими. На додаткові запитання професорів також були отримані позитивні відповіді. Як результат – комісія поставила майбутнім аспірантам кафедри Ренчка Ю.В., Вовкотрубу В.Г., Олексієнко І.С., Куршеві А.М., Ходченко Н.В. лише відмінні і хороші оцінки (88-95 балів).

З нетерпінням чекаємо нове поповнення науковців на кафедрі ветеринарної гігієни ім проф. А.К.Скороходька.

Дмитро Засєкін, професор кафедри
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook