Розширене засідання вченої ради факультету конструювання та дизайну: означено завдання на 2021-20220 навчальний рік

1 вересня 2021 року
     Підведення підсумків роботи науково-педагогічного колективу факультету конструювання та дизайну у 2020-2021 навчальному році пройшло на розширеному засіданні вченої ради факультету конструювання та дизайну у читальній залі 11 навчального корпусу за участю представника ректорату проректора з наукової та інноваційної Вадима Кондратюка.

     На початку роботи вченої ради Вадим Кондратюк виконав доручення ректорату університету та вручив нагороди науково-педагогічним працівникам та студентам факультету. Звання заслуженого науково-педагогічного працівника НУБіП України отримала Валентина Мельник. Подяку університету вручили Євгену Бакуліну, а Євген Афтанділянц та Сергій Пилипака відзначені Подякою міського голови Києва.

     Декан факультету конструювання і дизайну Зіновій Ружило у своєму виступі зупинився на аналізі вступної компанії та окреслив стратегічні завдання діяльності колективу в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності в розрізі кафедр.
     У обговоренні прийняли участь Олег Марус, яких акцентував увагу на завданнях з профорієнтації, на особливостях організації навчання в умовах пандемії.

     Юрій Ромасевич зупинився на завданнях в напрямку наукової роботи колективу факультету, активізації роботи в плані забезпечення надходжень від наукової діяльності.

     Вячеслав Ловейкін поділився планами розвитку кафедри, та підняв проблеми, що мають місце при підготовці кадрів вищої кваліфікації.
     Зі звітами про роботу колективів кафедр виступили завідувачі кафедр факультету.

     Вадим Кондратюк у своєму виступі відзначив позитивні моменти у діяльності колективу та зупинився на завданнях, що ставить перед факультетом керівництво університету, зокрема, в плані сертифікації електронних ресурсів, профорієнтаційній роботі, публікаційній активності, зароблянні коштів спеціального фонду, зміцненні матеріально-технічної бази факультету.

     Учасники зібрання затвердили план роботи Вченої ради факультету на поточний навчальний рік.

Андрій Несвідомін,
секретар вченої ради
факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook