ДЕНЬ ЗНАНЬ У БОЯРСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

31 серпня 2021 року
ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "БОЯРСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ"
Сьогодні, 31 серпня 2021 року, у коледжі свято. Він розквіт барвистими вишиванками, наповнився безтурботним юнацьким сміхом, тривогою і сподіваннями батьків, турботою й надією викладачів. З нагоди урочистої посвяти першокурсників у студенти на подвір’ї Боярського фахового коледжу зібралась академічна спільнота та почесні гості свята: Олександр Зарубін, міський голова Боярської ОТГ; Тетяна Кочкова, заступник міського голови Боярської ОТГ; Петро Лакида, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України; Юлія Коломієць, декан факультету захисту рослин та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України; В’ячеслав Братішко, декан механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України; Руслан Буряк, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України; Василь Збарський, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України; Віталій Нагорний, член ради роботодавців, керівник відділу біологічних досліджень компанії «Сингента України».
З початком нового навчального року коледжанську родину привітав директор Сергій Кропивко.
До вітальних слів долучилися Олександр Зарубін, міський голова, Петро Лакида, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України та Юлія Коломієць, декан факультету захисту рослин та екології НУБіП України.
Набір 2021 року вже сто сімнанадцятий за ліком в історії коледжу, – рекордний за чисельністю за останні роки. Коледжанська родина поповнилася 238 здобувачами освіти нового набору денної форми начання.
На святі прозвучали музичні композиції у виконанні студентів коледжу.
Після урочистостей з нагоди початку нового навчального року відбулася виховна година «Тридцятиріччя незалежності України». Діалогом між здобувачами освіти та викладачами стали спільні цінності – територіальна цілісність держави, модернізації країни та втілення стратегічних реформ для якісних змін і підвищення соціальних стандартів життя, бажання зберегти та примножити культурні надбання українського народу в контексті співдружності із європейськими країнами, основні історичні події становлення державності України.
З вірою та надією на краще майбутнє коледжанська родина Боярського фахового коледжу вітає усю громаду України із Днем знань!
 
Наталія Гапонюк, завідуюча НМК

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook