1 вересня – День знань!

1 вересня 2021 року
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Дорогі колеги – освітяни!
Любі студенти, аспіранти і вся університетська спільнота!
Щиро вітаємо Вас із Днем знань!

 

     124-й раз наша alma mater в непростий час відкриває свої аудиторії, лабораторії для студентів і викладачів, аспірантів і докторантів. Ми змушені вдруге розпочинати навчальний рік в умовах пандемії. Це наша спільна відповідальність і ми маємо пройти цей шлях впевнено, не знижуючи якість освіти, ефективно проваджувати науковий пошук, виховувати патріота і кваліфікованого фахівця, берегти життя і здоров’я, як студентів, так і викладачів, співробітників.

     Щиро вітаємо всіх із новим навчальним роком, усім студентам бажаємо стати цілісними особистостями і свідомими громадянами України, інтелектуалами, професіоналами і лідерами! Відкривайте для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і сміливо підкорюйте нові вершини.
       Науково-педагогічному колективу бажаємо здоров’я, гармонії, значних успіхів у здійсненні однієї з найблагородніших місій – сприяння становленню особистості Людини, Громадянина, Патріота!

     Усім колегам-освітянам бажаємо професійних здобутків і життя, гідного Вашого професійного покликання. Звершень в мандрівках світом науки, високих прагнень до успіхів і щоденних неймовірних відкриттів!

Миру і злагоди, збереження здоров’я і наснаги, щасливого майбуття і невичерпної енергії у всіх починаннях!

 


З води і роси!
  

 


З великою повагою 
 

ректор НУБіП України,

академік НАПН України,

професор,

доктор педагогічних наук       Станіслав Ніколаєнко

  

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook