23 серпня – у 6 гуртожитку активне заселення студентів-міжнародників: сімейна ідилія

23 серпня 2021 року

Сьогодні протягом дня 6 гуртожиток приймає нових мешканців - студентів першокурсників-міжнародників. Чудовий сонячний день, атмосфера піднесена і святкова. Як не як - новосілля. Першокурсники приїхали зі своїми батьками, сестрами, братами. Пройшовши необхідну процедуру поселення, нарешті опиняються в омріяних оселях та з натхненням родинами в приємних клопотах починають облаштування студентських гніздечок.

Жодна родина не залишилась поза увагою завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Стрільця Василя Васильовича, кураторів груп – Кравченко Наталії Борисівни та Матвієнко Ірини Сергіївни, викладачів кафедри міжнародних відносин та суспільних наук - Сєкунової Юлії Володимирівни, Оснача Олексія Михайловича, Кропивко Олени Михайлівни.

Студенти та їх батьки груповим зібранням та екскурсіям надавали перевагу індивідуальному спілкуванню: одні хотіли поспілкуватись тет-на-тет, інші - з санітарно-епідеміологічних міркувань, решта хотіли набутися з дітьми і усамітнитись після облаштування кімнат.

Тому, ідучи на зустріч сімейному настрою, в цей день з кожною родиною окремо проводились бесіди. Теми для спілкування були різноманітні: правила проживання в гуртожитку, епідеміологічні заходи під час пандемії, історія університету, навчання в НУБіП, організація вільного часу студентів, студентські конференції, наукові гуртки, художні та спортивні секції тощо. Були дані відповіді на всі запитання, що цікавили і батьків, і дітей.

І як же приємно зустрічати студентів в наших гуртожитках, про які заздалегідь потурбувалось керівництво університету, малярі, мулярі, столяри і сантехніки, прибиральниці: і кімнати охайні, чисті, з ремонтом, з новими меблями, і без тарганів! Батьки і студенти були в захопленні від комфортних і затишних осель у гуртожитку та щасливі, що обрали НУБіП України. В цей день ми почули багато схвальних відгуків, то ж наші старання не марні і ми на правильному шляху!

Батьки стурбовані епідеміологічною ситуацією в країні, тому окреме дякую висловили ректору університету Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за організацію навчального процесу з 25 серпня та убезпечення наших студентів від всеукраїнського першовересневого потоку в столицю.

 

Кравченко Наталія, куратор 1 групи, 1 курсу спеціальності
«Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook