На економічному факультеті розпочався навчальний рік

26 серпня 2021 року
   Для 224 студентів 1 курсу економічного факультету перша пара нового навчального року на стартувала з їх знайомства першокурсників з адміністрацією факультету. І хоч традиційно першій парі нового навчального року передує День знань, останні два навчальних роки, через пандемію COVID 19, освітній процес в НУБіП України розпочинається в серпні.

   З вітальним словом та основних настанов звернувся до студентів декан економічного факультету Анатолій Діброва, який ознайомив з структурою факультету, закцентував увагу на термінах очного і онлайн навчання, організації освітнього процесу, підготовки до лекційних та практичних занять, на важливості дотримання карантинних обмежень.

    Далі заступники декана Віталій Нагорний та Леся Воляк зачитали накази на формування академічних груп, призначення старост і наставників академічних груп та запросили студентів на тренінг «Школа першокурсника – 2021», який відбудеться 27 серпня о 14:00 на стадіоні університету.

     Заступник декана Андрій Музиченко розповів про Правила проживання в гуртожитку, особливості становлення на облік до спеціального відділу та реєстрації проживання в гуртожитку.

   Під час зустрічі першокурсники отримали змогу ближче познайомитися з своїми одногрупниками, поспілкуватися із завідувачами випускових кафедр, викладачами та отримати вичерпні відповіді на запитання, що їх хвилювали.

     Вітаючи студентів, декан факультету Анатолій Діброва побажав успіхів у навчанні та висловив впевненість в тому, що обрана спеціальність, набуті під час навчання теоретичні та практичні знання, дозволять їм зробити блискучу професійну кар’єру та стати успішними.
 
Леся Воляк,
Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook