Марафон «Наша незалежність» триває!

18 серпня 2021 року

Всеукраїнський культурно-освітній марафон «Наша незалежність» продовжується! Започатковано за участю педагогів та студентів нашого коледжу.

Проєкт передбачає поширення історичних фактів та матеріалів, що стали знаковими для становлення незалежної України.

Сьогодні говоримо про двотомник Станіслава Аржевітіна «Закарпатська Україна: викорінення Карпатської України», який нещодавно презентували в Ужгороді.

Ця вагома праця стала своєрідним довідником історичної правди національно-визвольних змагань закарпато-українських патріотів, що відіграли вагому роль в українському державотворенні, в тому числі – Карпатської України і побудові незалежної Української держави на всіх українських етнічних землях.

Долучайтеся до марафону «Наша незалежність», який проходить у межах відзначення 30-ї річниці Незалежності України!

Передаємо естафету нашим колегам з ВСП НУБіП України – базового університету.

Продовжуємо марафон до 30 річчя Незалежності України. Днями в Ужгороді побачила книга «Не зрікаючись любові до України: Життєпис Юрія БарзяІллі Шманька»

Це найповніший життєпис про долю нашого земляка, унікального борця за незалежність України, останнього політв’язня СРСР, незламного патріота-філософа Юрія Бадзя, автора наукового трактату «Право жити. Україна в складі СРСР, людина в системі тоталітарного соціалізму».

Тематика книги особливо актуальна напередодні святкування 30-ї річниці незалежності України і стане вагомим внеском Закарпаття у скарбницю історичної спадщини нашої держави.

І сьогодні вкрай важливо згадати слова з трактату Юрія Бадзя: «Творімо Україну українську, Україну в собі і навколо себе!»

Надіємось, що і у  Ваших областях є герої. Просимо підтримати та взяти участь у марафоні.

 

Педпрацівники та студентство фахового коледжу

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook