Денис Хандожко: «Мій дід проектував Київську ГЕС, батько – інженер будівельних кранів, а я буду професійним землевпорядником»

5 серпня 2021 року

     Ось і настав час, коли знайомимось не з бажаючими вступити на факультет землевпорядкування, а вже з "без трохи" першокурсниками. Наказ на зарахування підписано. Хто ж вони, студенти НУБіП - 2021?!

  • Давиде, розкажи трохи про себе:

— Я – Давид Хандожко, я з невеличкого міста Шостка Сумської області, у часи радянського Союзу моє містечко славилося заводом "Свема", яке виробляло кіноплівку на весь СРСР. Непогано закінчив Шосткинську загальноосвітню школу номер 7. Моє улюблене хобі – це спорт, я обожнюю активне проведення часу, також самостійно навчився грати на гітарі з нуля, обожнюю тварин, поважаю свою країну та люблю вивчати її минуле.

  • Чому саме геодезія та землеустрій?

— В моїй родині майже всі чоловіки були зв'язані з будівництвом, мій дід був одним з проектувальників Київської ГЕС, батько справжній професіонал своєї справи, він машиніст будівельних кранів. Я хочу продовжити династію будівельників, а відштовхуючись від того, що я дуже зацікавлений в географії, я вибрав саме геодезію.

  • А як обирав навчальний заклад для опанування фаху?

— Під час вибору вищого навчального закладу мій вибір одразу пав на НУБіП, адже це найкращий аграрний виш України. Хоча в моїй родині немає жодного землевпорядника, я готовий стати першовідкривачем.

  • Вже бачив НУБіП, маєш перші враження?

— Моє перше враження від НУБіП було незабутнє, адже він займає велику територію біля чарівного Голосіївського парку, також захоплює архітектура корпусів та гуртожитків. Коли я вперше приїхав до університету, я дійсно зрадів, що буду тут навчатися.
   Від навчання очікую яскравих емоцій з новим колективом та нових безцінних знань.

  • Дякуємо за розмову, з нетерпінеям чекаємо на навчання!

Розмову провела
в.о. завідувача кафедри
Наталія Мединська

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook