Відкрита реєстрація для участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”

2 серпня 2021 року

До уваги НПП,
      Запрошуємо до участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”, який відбудеться 11 серпня з 15.00 до 17.00.
В рамках цього семінару організатори прагнуть ідентифікувати організації, які спроможні запропонувати сфері освіти нові технології, які базуються на використанні доповненої та віртуальної реальності, гейміфікації, штучного інтелекту, моделювання різних явищ і об’єктів, створення сучасних цифрових освітніх середовищ і т.п. Певним прикладом може стати тематика одного з європейських хакатонів цифрової освіти (https://digieduhack.com/en/themes)


    Зі сторони організаторів буде представлена інформація про динаміку змін у сфері онлайн освіти України та про тематику конкурсів програми Горизонт Європа, які дотичні до розвитку онлайн освіти. Для прикладу Ви можете за посиланням https://cutt.ly/lQoweTT переглянути умови одного з конкурсів програми Горизонт Європа.

     Будемо також вдячні якщо Ви поширите інформацію про семінар серед своїх колег


Основні цілі семінару:

  • Представити широкий спектр технологій та методик використання цифрових інновацій в освітньому процесі закладів середньої та вищої освіти України.
  • Обговорити можливості участі у європейських програмах з підтримки цифрових інновацій в освіті.
  • Надати рекомендації освітнім закладам, які зацікавлені у впровадженні і використанні нових цифрових технологій

Організатори семінару:

  • Національний контактний пункт програми Горизонт 2020 за напрямком ІКТ
  • Центр інноваційних освітніх технологій НУ Львівська Політехніка
  • ГО Агенція Європейських Інновацій

Організаційні аспекти проведення семінару.
Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням:
https://forms.gle/KeNCmiEJ4WGk2D799
Реєстрація на семінар буде відкритою до 7 серпня 2021 року включно і на основі пропозицій учасників буде сформовано програму заходу.

Контактна особа з питань участі у семінарі: Іван Кульчицький, Президент ГО АЄІ,
т. 0509292396, Email: [email protected] .


     Час для виступу буде надано тим заявникам, які в реєстраційній анкеті представлять організаторам релевантну інформацію про свої розробки та приклади або бачення використання нових технологій в освітньому процесу.
Для тих, хто бажатиме познайомитись з матеріалами семінару, буде надано можливість перегляду онлайн трансляції на сторінці Facebook ГО АЄІ (, а пізніше буде надано відеозапис в You Tube та доступ до презентацій.

      Одними із результатів семінару стануть домовленості учасників з організаторами щодо можливого тестування розробок в реальному навчальному процесі та обговорення процесу підготовки відповідних заявок на конкурси програми Горизонт Європа, а також на конкурси інших програм.

        Даний семінар є одним із серії заходів, які ГО АЄІ спільно з партнерами проводить в рамках проєкту «Як знайти власний шлях до успіху у програмах ЄС для реалізації цифрових інновацій», який підтримано Європейським Союзом та Міжнародним Фондом «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook