03 серпня 2021 року засідання приймальної комісії

1 серпня 2021 року

Порядок денний
засідання приймальної комісії
Національного університету біоресурсів і природокористування України
03 серпня 2021 року

  1. Про затвердження рейтингових списків вступників рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення на програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» на основі ОКР «Молодший спеціаліст» (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії С.С. Ковалевський).
  2. Про результати складання вступного випробування з комплексу фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін на освітньо-професійні програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії С.С. Ковалевський).
  3. Про затвердження рейтингових списків вступників рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення на програми підготовки фахівців ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр» (доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії С.С. Ковалевський).
  4. Про хід надходження оригіналів вступників на програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, на основі ОКР «Молодший спеціаліст» та вступників на ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр»  
  5. Різне.


Початок засідання – 1000
Місце проведення – корпус № 1, кімната № 69.

С. Ковалевський,
відповідальний секретар
приймальної комісії


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook