Вероніка Журавська: Маю на меті стати керівником, тому обираю освітню програму «Управління персоналом»

29 липня 2021 року

Підвищення професійних вимог до працівників у сучасних ринкових умовах кидає виклик фахівцям багатьох спеціальностей. Новітні технології, міжнародне партнерство, законодавчі зміни, багатопрофільні програми – все це вимагає не лише додаткових професійних знань, досвіду й зусиль, а й поглибленого знання психології особистості, вміння розпізнавати лідерські схильності та розвивати їх, мислити нестандартно та креативно.

Навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» на освітній програмі «Управління персоналом» кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України саме для амбітних, цілеспрямованих, комунікабельних, відповідальних молодих людей, які бажають стрімкої кар’єри та невпинного професійного зростання на керівних посадах.

Саме однією з таких здобувачів і є наша співрозмовниця – Вероніка Журавська, з якою ми вирішили познайомитися ближче та з’ясувати мотиви її вибору.

Розкажіть про себе!

Мене звати Журавська Вероніка. Мені 28 років. Народилася в м. Житомир, де розпочала свій шлях навчання: спочатку Загальноосвітня школа № 12  ім. С.І. Ковальчука, а після – Житомирській держаний університет ім. Івана Франка. Саме тут з відзнакою отримала ступінь магістра за фахом: філолог, викладач іноземної мови та зарубіжної літератури.

З самого дитинства моїм захопленням було вивчення іноземних мов. Завжди уявляла собі, що під час подорожей зможу вільно спілкуватися з людьми будь-якої країни та мати друзів в різних куточках світу. Так все і склалося.

На сьогодні, можу із впевненістю сказати, що я досконало володію англійською мовою, використовую фахові знання в роботі щоденно, що допомагає їх постійно удосконалювати.

Чому вирішили продовжувати навчання?

Слушне запитання, спробую відповісти. Світ сьогодення розвивається неймовірно швидко. Професії, які були максимально популярними в часи мого абітурієнтства, вже не затребувані, або оплачуються не так високо. Щороку з’являються нові професії і адаптуватися доводиться відповідно швидко. Я переконана - щоб бути гарним фахівцем необхідно постійно навчатися. Професіоналізм та наміри успішної кар’єри потребують знань суміжних професій та постійного розвитку.

Чому обрали НУБіП України та програму «Управління персоналом»?

Основним критерієм для мене був рейтинг університету та рівень задоволеності випускників. НУБіП України входить до числа 10 кращих університетів країни та має статус національного. Більше того, я маю колег, які вже успішно отримали освіту саме цього університету, тому довго вагатися не довелося (усміхається).

Що стосується освітньої програми – скажу наступне: будь-який професіонал має на меті стати управлінцем. Якщо в часи моїх батьків, працівники просувалися по службі залежно від кількості відпрацьованих років, то сьогодні основним критерієм відбору є компетентність. Я точно розумію - працювати багато років на одному місці і стати керівником можливо, але мати освіту управлінця – набагато ефективніше. Тому, радію, що сьогодні в світі переважає тенденція до навчання і підготовки кадрів.

Доленосним стало знайомство із завідувачем кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету, професором Кубіцьким Сергієм Олеговичем. У житті, окрім думок та рішень, іноді трапляються знаки долі. Саме таким знаком я вважаю нашу зустріч. Після розмови та детального опису програми з уст фахівця високого рівня та патріота свого університету, я зрозуміла, що буду в надійних руках. Мене вразили професіоналізм, відданість та захопленість своєю справою. Під його керівництвом замотивована, з великим бажанням і наснагою розпочинаю навчання. Також дізналася, що освітня програма "Управління персоналом" нещодавно пройшла державну акредитацію, що теж важливо у наш час. Адже неодноразово в інтернеті читала про ситуації, коли студенти вступають до маловідомого вишу, а замість диплому отримують довідку про навчання. Переконана, що НУБіП України - це вірний вибір, який підтверджений десятками років освітньої діяльності та сотнями тисяч його випускників.

Чим займаєтесь у вільний час? Чи є у Вас хобі?

Тут я можу говорити нескінченно (знову усміхається). Не так багато вільного часу, як мого інтересу до всього нового. Мені було всього 4 рочки, коли тато відвів мене на танці. Танцюю я і до сьогодні, але вже для душі. Також приватно займаюсь вокалом. У минулому році брала участь в міжнародному конкурсі та отримала першу премію. Мене надихає творчість. Малюю, вчуся грати на фортепіано, готую, займаюся спортом, а вечорами гуляю із домашнім улюбленцем. Разом з тим, найближчим часом планую присвятити час для навчання.

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету бажають Вам, Вероніко, легкого і цікавого навчання за освітньою програмою «Управління персоналом», здобути додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом завдяки досвіду викладачів НУБіП України.

Інтерв’ю провів
Сергій Кубіцький

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook