Директор ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП Олена Ковальова бере участь в Пре-саміті ООН з продовольчих систем 2021

28 липня 2021 року
     У Римі, Італія, на базі Продовольчої та Сільськогосподарської Організації ООН в змішаному режимі 26-28 липня цього року відбувається Пре-Саміт ООН з продовольчих систем 2021.

     Пре-саміт, що проводиться перед Самітом ООН з продовольчих систем, закладе основу для міжнародного заходу в вересні, зібравши разом учасників з усього світу, щоб скористатися наявними можливостями продовольчих систем для досягнення прогресу за всіма 17 Цілями Сталого Розвитку. В ході заходу відбувається обговорення напрямів: Забезпечення для всіх людей доступу до безпечних і поживних харчових продуктів, Перехід до стійких моделей споживання, Посилення позитивного впливу на природу, Сприяння створенню справедливих джерел засобів до існування, Підвищення стійкості до ринкових коливань і стресів (https://www.un.org/en/food-systems-summit/pre-summit).

     Участь делегації України у заходах Попереднього саміту з продовольчих систем 2021 проходить під головуванням Качки Тараса, заступника Міністра економіки України – Торгового представника України, за участі Мельника Ярослава, Надзвичайного та Повноважного Посла України в Італійській Республіці, Сеніка Дмитра, заступника Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації, Висоцького Тараса, Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України. Делегація України працює в дистанційному режимі.

     Практика долучення співробітників НУБіП України до процесу формування політики на найвищому рівнідозволяє включати в освітній процес найбільш актуальну інформацію, поділитися із здобувачами вищої освіти нашого Університету, особливо спеціальності «Публічне управління та адміністрування», досвідом участі у публічних заходах, практикою ведення переговорів та виступів, формальних та неформальних підходів до напрацювання інструментів державної політики.
 

Ковальова Олена,
директор ННІ неперервної освіти і туризму

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook