Разом – на "Міжнародні відносини"!

27 липня 2021 року

   Сьогодні до університету завітали двоє абітурієнтів, які подають документи на спеціальність "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії"Артем і Олександр – друзі з дитинства. Закінчили одну школу Фастівського району, а тепер прагнуть отримати разом вищу освіту. Ми запитали у хлопців, які їхні очікування від майбутньої професії.

    Ковальчук Артем:
– Міжнародні відносини – професія, яку я обирав з власних уподобань та здатності до вивчення предметів, що тісно пов'язані з цим фахом. Але чому саме НУБіП? Мабуть як і кожний студент перш за все я звертав увагу на місце університету в топі найкращих університетів по Україні. По-друге, мені дуже сподобалась місцевість, в якій розташований заклад, сам його вигляд. А по третє, я маю гарного друга, який теж сюди поступає. Від навчання очікую гарних знань, нових знайомств і всього найкращого.

   Гаврильченко Олександр:
– В НУБіП я планую отримати вищу освіту та корисні знання. Мені дуже подобається місцезнаходження цього навчального закладу. Міжнародні відносини – спеціальність, яку я обрав. Від викладачів очікую компетентності та порозуміння. НУБіП знаходиться на високому місці в рейтингу університетів України, тому я обрав його як провідника в майбутнє життя.

    Мама Артема поділилася ще однією причиною, чому обрали НУБіП. Виявилося, що під час її навчання в Чернівцях її викладачем був Василь Дмитрович Шинкарук. Як відзначила пані Наталія, "на парах завжди було тихо та латину знали всі!" Батьки впевнені, що традиції викладання в НУБіП є такими ж надійними та ефективними.

 

Богдан Грушецький,

доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook