Профілактична робота зі здобувачами освіти – запорука сильної держави

2 червня 2021 року

2 червня 2021 року, з метою формування правової культури та правової свідомості студентської молоді, в актовій залі коледжу відбулася зустріч здобувачів освіти першого курсу з працівниками правоохоронних органів та практичним психологом Богданом Когутом. Учасниками зустрічі були співробітники сектору ювенальної превенції Бучанського районного управління поліції - інспектор Анастасія Ліхіцька і старший інспектор Віталіна Прядко.

Анастасія Ліхіцька і Віталіна Прядко у доступній для молоді формі донесли інформацію про недопущення порушень поведінки в громадських місцях, пояснили правові аспекти питання злочинності серед неповнолітніх.

Задля підвищення обізнаності студентів освіти з питань протидії насильству та з метою формування нетерпимого ставлення до будь-яких форм булінгу, практичний психолог Богдан Когут  розповів присутнім про компоненти, форми, соціальну структуру булінгу та способи боротьби з ним, пошук шляхів виходу зі складних ситуацій, формування навичок відповідальної, безпечної поведінки, емпатійного ставлення.

Зустріч пройшла у формі діалогів, першокурсники отримали безліч корисної інформації та погодилися з тим, що необхідно ретельно обдумувати  свої вчинки, власне майбутнє і своїх близьких.

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook