Вступ 2021: за першу добу до НУБіП подано майже чотири тисячі заяв від вступників!

15 липня 2021 року

 І цей показник є рекордним, незважаючи на технічні перепони з боку бази, які час від часу виникають, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Нагадаємо, вчора розпочався прийом електронних заяв на вступ до бакалаврату.

 
Цього року заяви в електронній формі подають також і випускники коледжів та технікумів. А отже ця кількість заяв включає всіх вступників – на базі школи та молодших спеціалістів – та за всіма формами навчання.
 
Протягом учорашнього дня приймальна комісія вже встигла опрацювати 1756 заяв. І що приємно, 312 вступників вже обрали навчання в НУБіП першим пріоритетом. 995 абітурієнтів бажають навчатися за державним замовленням, а 624 – за контрактом.
 
Мабуть, ще зарано говорити про популярність тих чи інших спеціальностей, але найактивніше вчора подавали заяви на агрономію, інженерію програмного забезпечення, право, журналістику, менеджмент, ветеринарну медицину, готельно-ресторанну справу, філологію. Найбільше заяв за першим пріоритетом мають спеціальності: технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, геодезія та землеустрій, біотехнологія та біоінженерія, екологія та соціальна робота. 
 
Прийом електронних заяв за освітнім ступенем бакалавра триватиме до 18 години 23 липня, а вже сьогодні розпочався прийом заяв до магістратури. 
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook