Немішаївський фаховий коледж гостинно приймає абітурієнтів – майбутніх своїх студентів!

6 липня 2021 року
     У ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» 29 червня стартувала вступна кампанія-2021 та успішно продовжується прийом документів для вступу на основі базової середньої освіти. Абітурієнти хвилюються, адже попереду вступні іспити, рейтингові списки, і вже тоді – омріяне звання студента Немішаївського фахового коледжу НУБіП України!

 

     Для полегшення вступу та швидшої адаптації абітурієнтів в період з 30.06.21 р. по 13.07.21 р. працюють інтенсивні підготовчі курси з української мови, математики та біології у формі очного навчання.
  • Як же дізналися про наш коледж?

     Поспілкувалися з абітурієнтом Данилом Шамало з Бородянки. Виявляється, в родині Шамало вже стало доброю традицією навчатися в Немішаївському коледжі, адже його мама цьогоріч закінчила відділення «Електрифікація і автоматизація сільського господарства», отримала кваліфікацію «техніка-електрика» за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка, електромеханіка». Тож і син піде маминою стежкою і мріє опанувати фах електрика. Зичимо Данилу успіху і вдалого складання вступних іспитів!
     А Марина Лаврік з Броварського району Київщини з дитинства любить піклуватися і лікувати тварин, тож і фах вибрала відповідний – «Ветеринарна медицина». «Я з дитинства любила тварин. Я завжди опікувалася усіма дворовими котами. Брала вдома перекис водню, і йшла на подвір’я їх лікувати. Тому коли настав час визначатися, ким стати, я, не задумуючись, обрала фах ветеринара. Багато чула позитивних відгуків саме про Немішаївський коледж, тож в числі перших подала сюди документи, до того ж навчалася на підготовчих курсах. Сподіваюся, це допоможе мені вступити» – зазначила Марина.
     Потапчук Неля з Житомирської області мріє стати технологом. «На мою думку, вибір майбутньої спеціальності є справою дуже відповідальною, а моя майбутня професія ще й найперспективніша. Я точно знаю, що докладу максимум зусиль, щоб успішно закінчити коледж, а опісля мрію вступити до НУБіП України і мати вищу освіту за професією технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва» – вважає Неля.
     Техніком-механіком прагне стати Кобзар Іван з м. Березань на Київщині, адже з дитинства любить працювати з технікою і коли ще взимку відвідав День відкритих дверей, то з впевненістю сказав батькам, що буде вчитися лише у Немішаєвому, так йому припав до душі наш коледж. Мама Антоніна Володимирівна націлює сина на отримання повної вищої освіти і продовженні навчання тільки у НУБіП України – найкращому університеті України. Варто зазначити, що ще дві однокласниці Івана, які разом закінчили Ярешківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок» Березанської міської ради Київської області – Іванова Тетяна і Остапенко Олександра вступають на навчання до коледжу на спеціальність «Ветеринарна медицина».
  
 
Щиро зичимо всім абітурієнтам втілити свої мрії в життя, успішно вступити та отримати спеціальність, яка приноситиме і користь і задоволення!
 
     Науково-педагогічний колектив Немішаївського фахового коледжу прагне створити такі умови навчання і проживання своїм студентам, щоб вони стали не лише висококваліфікованими фахівцями, а й з вдячністю згадували студентські роки. А згодом приїжджали на традиційні зустрічі випускників і ділилися своїми успіхами та досягненнями.
 
Олена Кищук,
соціальний педагог

ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook