НІЖИНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ ЗУСТРІЧАЄ ПЕРШИХ ВСТУПНИКІВ

29 червня 2021 року
       29 червня розпочала свою роботу приймальна комісія ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України».
       Приємно відзначити, що вже з першого дня прийому документів вишикувалась черга охочих навчатися в найкращому коледжі Чернігівщини. Кількість абітурієнтів, які висловили своє бажання стати студентами нашого закладу – вражаюча. Серед абітурієнтів не лише жителі міста і найближчих населених пунктів, але й мешканці інших областей України. Вони зупинили свій вибір саме на Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України, який надає можливість на високому рівні отримати фахову передвищу освіту, активно впроваджує інноваційні технології навчання, турбується про створення у коледжі демократичного студентського середовища, максимально комфортних умов для навчання та проживання у гуртожитку.

      Для вступників на базі 11 класів та ОКР «Молодший спеціаліст» працює консультаційний центр, на базі якого можна отримати фахову допомогу щодо створення власного електронного кабінету вступника.

      Викладачі коледжу з радістю допомагають абітурієнтам, які вагаються з вибором  майбутньої професії, прийняти правильне рішення.
      Нагадаємо, прийом документів на основі базової загальної середньої освіти (9 клас) починається з 29 червня по 13 липня, на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) – з 14 липня по 26 липня (для вступників, які складатимуть вступні іспити), з 14 липня по 2 серпня (для вступників, які подають сертифікати ЗНО), на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Кваліфікований робітник» – з  29 червня по 23 липня.
       Ознайомитися з детальною інформацією про умови та особливості вступу у 2021 році можна на сайті коледжу https://natc.org.ua/ у розділі «Вступ 2021» та «Абітурієнту»
       Бажаємо абітурієнтам успіху при вступі і запрошуємо до дружньої родини нашого коледжу!
 
Тетяна Романенко,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook