Поетичне рандеву «Майстерність пера – майстерність серця»

17 червня 2021 року
       Кажуть, колись один із письменників вибудував своєрідну шкалу людських радостей. У цьому переліку були багатство, любов, слава, влада. Кожна з цих радостей не могла наситити людське життя повністю.  І тільки на вершині цієї шкали сіяла величним світлом вища радість, яка може завоювати людину повністю, – радість творчості.

       Сьогодні на базі Територіального центру соціального обслуговування відбулося поетичне рандеву, де студенти і співробітники мали можливість продекламувати як власні поетичні твори, так і відомих українських письменників, а допомогли їм у цьому чудові ведучі заходу Бушак Крістіна та Сурмачевський Микола.

       Присутні із задоволенням поринули у світ поезії Василя Симоненка, Володимира Сосюри, Івана Франка, Лесі Українки, Ліни Костенко, Олеся Гончара, Тараса Шевченка.

       Як завжди приємно вразили автори власних поетичних творів, наші студенти – Володимир Скрипніченко, Ольга Кривенко, Роман МішокЯна Лозицька, а також ніжинська поетеса Ірина Малюга.

       Родзинкою заходу стала презентація збірки поетичних та прозових творів студентів коледжу, до якої увійшли твори Лозицької Яни, Мішка Романа та Кривенко Ольги. І це ще не все: Лозицька Яна оримала довгоочікуваний диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу авторської прози та поезії «ЯwriteR».

       Своєрідного шарму додавали ліричні пісні у виконанні Сергія Юскевича та традиційне чаювання.
       Хочемо подякувати кожному із присутніх за проведений разом час, емоційну й теплу зустріч, а колективу Територіального центру соціального обслуговування – за гостинність та співпрацю!
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook